Thailand drömmer många om, att köpa ett hus i Thailand blir mer och mer populärt. Men det finns även de som hyr hus i Thailand. Det finns fördelar med båda alternativen och om du ska köpa eller hyra beror mycket på tiden du ska vara i Thailand och din plånbok.

Hyra hus i Thailand

Om du inte vill spendera över miljonen på ett hus men ändå vill bo rymligt, möjligheten att laga egen mat och få ett bra pris jämfört med hotell är att hyra ett hus ett bra alternativ. De flesta hyrhusen ger dig även egen pool, vilket är ett stort plus – speciellt då det behövs svalkning i det varma landet Thailand.

Köpa hus i Thailand

Om du vill ha ditt egna hus, har pengarna och ser husköpet som en investering är det ett bra alternativ att köpa ett hus i Thailand. Priserna är lägre än i Sverige, även om de har stigit. För lite över miljonen kan du få ett fint nybyggt hus med egen pool. Om du vill bo många månader i Thailand är det även billigare att köpa än att hyra ett hus.

Utvalda husmäklare i Thailand

Thailand Mäklarna

På den Svenska hemsidan kan du se aktuella objekt och på den engelska kan du även hitta objekt för uthyrning.

http://www.thailandmaklarna.com/

Thailand Fastigheter

Om du väljer att bygga ett nytt hus med Thailand fastigheter är det klart på 10 månader. De erbjuder även visningsresor.

http://www.thailandfastigheter.com/

Fler företag som hjälper dig med husköp eller husuthyrning i Thailand

http://www.thailandhem.se/

http://www.wiphanai.se/

http://www.hus-i-thailand.com/

http://www.thai.nu/villor.html

Comment now!
Trackbacks